Polityka prywatności

Klauzula informacyjna:

W związku z obowiązkiem wprowadzenia i stosowania się do zapisów rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119, s. 1) zwanego dalej RODO informujemy Państwa, że:

1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest:
Gorzowska Fabryka Maszyn CADWIT Sp.z o.o. z siedzibą w Stanowicach 29, 66-450 Bogdaniec, wpisaną do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy w Zielonej Górze, VIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000506145, wysokość kapitału zakładowego: 50.000 zł, nr telefonu: +48 698 535 082, e-mail: cadwit@cadwit.pl.

2. Nie wyznaczono Inspektora Danych Osobowych.

3. Gorzowska Fabryka Maszyn CADWIT Sp.z o.o. z siedzibą w Stanowicach 29, 66-450 Bogdaniec jako Administrator Danych Osobowych będzie przetwarzać Pani(a) dane w celu realizacji umowy zawartej pomiędzy Panią(em) a Administratorem. Podstawą prawną przetwarzania danych osobowych będzie wyrażona przez Pana(nią) Zgoda na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a RODO, konieczność podjęcia działań na Pana(i) żądanie (art. 6 ust. 1 lit. b RODO) lub też cele związane z prawnie uzasadnionym interesem realizowanym przez administratora.

4. Pani(a) dane osobowe wynikające z umowy zawartej pomiędzy Panią/(em)a Administratorem będą przetwarzane:

• przez okres niezbędny do realizacji umowy,
• kiedy ustanie okres w którym mogą ujawnić się roszczenia związane z przedmiotową umową,
• Pani(a) dane osobowe utrwalone w dokumentacji księgowej będą przechowywane przez okres wskazany w obowiązujących przepisach prawa, w tym przepisach podatkowych,
• do czasu kiedy cofnie Pani(n) zgodę na przetwarzanie danych osobowych, jeżeli to ona będzie jego podstawą.

5. Odbiorcami Pana(i) danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych z mocy przepisów prawa.

6. Zgodnie z RODO, przysługuje Pani/(u):

• prawo dostępu do swoich danych oraz otrzymania ich kopii,
• prawo do sprostowania (poprawiania) swoich danych,
• prawo do usunięcia danych, ograniczenia przetwarzania danych,
• prawo do przenoszenia danych,
• prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

7. Przetwarzanie Pani/(a) danych jest konieczne do realizacji umowy zawartej pomiędzy Panią/(em) a Administratorem.

8. W procesie wykonywania umowy nie podejmujemy decyzji w sposób zautomatyzowany. Pani/(a)dane osobowe nie są przez nas profilowane.

 

Ciasteczka (cookies):

Używając strony internetowej www.cadwit.pl wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek. W przypadku braku zgody należy zmienić ustawienia przeglądarki zgodnie z zaleceniami producenta lub zrezygnować z korzystania ze strony www.cadwit.pl.

Czym są ciasteczka?

Ciasteczka (ang. Cookies) to pliki tworzone i zapisywane na urządzeniu końcowym Użytkownika podczas odwiedzania stron w internecie. Pliki zawierają informację pozwalającą zidentyfikować urządzenie Użytkownika w celu prawidłowego wyświetlania strony.

W jakim celu wykorzystywane są ciasteczka na naszej stronie?

Używamy ciasteczek w celu m.in.:

• prawidłowego funkcjonowania systemu Google Analytics w celu zebrania informacji o osobach odwiedzających naszą stronę, aby dokonać ulepszeń zgodnie z wymaganiami i preferencjami odwiedzających,
• poprawnego wyświetlenia map z lokalizacją firmy (tym celu wykorzystujemy technologię firmy Google).

Czy użytkownik może usunąć ciasteczka ze swoich urządzeń końcowych?

Większość przeglądarek internetowych została wyposażona w mechanizmy zarządzania ciasteczkami, m.in. można blokować zapisywanie ciasteczek oraz usuwać je z urządzenia końcowego. Zablokowanie pobierania ciasteczek może mieć negatywny wpływ na wyświetlanie zasobów strony internetowej lub na ograniczenie jej funkcjonalności. Niedokonanie zmiany ustawień w zakresie cookies oznacza, że będą one zamieszczone w urządzeniu końcowym użytkownika, a tym samym będziemy przechowywać informacje w urządzeniu końcowym użytkownika i uzyskiwać dostęp do tych informacji.

Więcej informacji o ciasteczkach możesz przeczytać pod adresami:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Ciasteczko
http://wszystkoociasteczkach.pl/